Velkommen til Kennel Darfy

Gamle nyheder

Her kan du se tidligere nyheder:

 

13-05-2017: Så er atter en dag gået med B-prøve og i dag var en god odag, stort tillykke til Ronnie Lübcke med Darfys Hr. Monet som lavede et super flot stykke arbejde i åben klasse og det udløste naturligvis en flot første præmie. Aimee og jeg var også med i begynder klasse og Aimee lavede også et rigtig godt stykke arbejde så vi fik også en første præmie. Så nu går træningen målrettet mod åben klasse.

08-05-2017: Weekenden har stået i prøvernes tegn, jeg tog i går turen over broen med hundene for at stille Aimee i begynder klasse på region Midtjyllands B-prøve, Aimee lavede et rigtig flot stykke arbejde, men i det frie søg på vej hjem med en due, fik hun liiiiige færten af en and og valgte at smide duen ud af munden for at følge den nye fært op, det var ikke så godt, så det blev til en anden præmie. Men så prøvede vi igen i dag at stille i begynder klasse på region Midtsjællands B-prøve og der lykkedes det at få en flot første præmie, så er mor glad igen. I åben klasse på prøven stillede Ronnie Lübcke med Darfys Hr. Monet og lavede et super flot stykke arbejde, men desværre lagde han fuglen på vej op af vandet og igen på en dobbelt markering, så det blev til en anden præmie. Lars Andersen med Darfys Ingolf stillede også i åben klasse og lavede også et rigtig flot stykke arbejde som blev belønnet med en første præmie, og det skal lige bemærkes at ud af 50 hunde var der kun 7 første præmier. Alt i alt en rigtig god dag for kennel Darfy.

22-04-2017: Alle hvalpe er nu flyttet hjemmefra, bortset fra Lille Emma som rejser hjemmefra 2/5. Jeg er så glad for at alle hvalpene har fået nogle rigtig søde og gode familier, jeg er sikker på at de vil alle få de bedste kår i deres kommende leveår og jeg håber alle bliver så glade for dem.Held og lykke fremover til alle hvalpene og familier, jeg glæder mig til at følge jer.

22-02-2017: Så har Asta også fået sine hvalpe, desværre blev det kun til to levende da hun fik en infektion og og fødte 5 døde på 52 dagen. De to der er har det rigtig godt og trives i bedste stil. Se mere under hvalpe.

08-02-2017: Hvalpe er der kommet - Dea har født 9 stk., 6 tæver og 3 hanner. Derudover har Per Hansens tæve Nana født 4 tæver og 2 hanner hvor Utah er far til. Så snart Asta har født omkring 23/2 ringer jeg rundt til jer der har bestilt hvalpe og fordeler rundt. Hvis I ikke kan vente, er I meget velkomne til at give mig et kald. Se mere omkring hvalpene under hvalpe.

 
30-12-2016: Så lakker 2016 mod enden og vi går ind i 2017. Det starter forhåbentlig med at vi får to kuld hvalpe, et på Darfys Crak (Dea) og et på Darfys Asta. De er parret her i december måned og hvis alt går som vi håber, så føder Dea primo februar og Asta ultimo februar. Dea skal til dyrlægen på tirsdag og vi krydser fingre for at han kan fortælle os at der er hvalpe på vej, når det er konstateret, vil jeg lægge mere op under hvalpe.
Vi har også fået en lille nyt familie medlem, han hedder Copperbirch Viper, se mere omkring ham under vores hunde.
I ønskes alle et rigtig godt nytår.
 
13-11-2016: Årets sidste C-prøve i Nordsjælland er blevet afholdt, og det var en god dag for Kennel Darfy. Darfys Ingolf og Lars fik en flot første præmie i begynder klasse og det gjorde min lille nye prinsesse Copperbirch Aimee også. Sørme om ikke Darfys Izzy og Peter også fik en flot første præmie og blev samtidig dagens bedste hund i klassen. Izzy og Peter har kun stillet to gange på prøve i år og begge gange er de blevet dagens bedste hund, stort tillykke til både Peter og Lars.
Copperbirch Tafi stillede jeg i vinder klasse og vandt klassen, så vi havde alle en rigtig god dag.
Tak til regionen for et godt 2016, vi glæder os til 17 hvor vi vender tilbage.
 
27-09-2016: STORT tillykke til Ivan og Darfys X-Tacy (kaldet Amy) med DM for narkohunde hos politiet og kriminalforsorgen. Vi er stolte af endnu en gang at et af vores opdræt kan bryste sig af denne titel.
06-09-2015: I går var vi på B-prøve på Lolland, desværre kom jeg for sent til at Tafi kunne være med i vinder klassen, vi havde været oppe hele natten og fulgt hvalpe fødsel, så jeg fik lov at komme senere, men da der var broløb over Farø broen sad vi i kø, og vinder klassens første afdeling var lukket ned da vi endelig kom frem. Men Utah kom i begynder klasse og fik en første præmie, så helt forgæves var det ikke at køre derned. Nu har han stillet på tre B prøver i begynder og fået første præmier alle gangene, så nu slutter vi i begynder klasse og forsøger os i åben klasse.
 
05-09-2015: Så er der kommet hvalpe, Asta har født 6 hvalpe, 5 hanner og 1 enkelt tæve. Desværre var den ene han hvalp død ved fødslen, men de 5 øvrige hvalpe har det fint og trives. Asta har det også godt, så nu skal de bare vokse sig store og stærke.
Se billeder og følg dem under hvalpe side.
 
08-05-2015: Ja, der er sket en del siden sidst, Dorte og René med Darfys Asta og Darfys Una (Selma) har været på adskillige prøver, det er blevet til 3 officielle Workingtest i begynder klasse hvor de har bestået dem alle og på sidste WT i Nordsjælland brillede Dorte og Asta med at blive 3. vinder i klassen.
Derudover har Bente med Darfys Zirka været på C-prøve i Nordsjælland, det var deres anden åben klasse og de fik sørme en flot første præmie. Kæmpe tillykke og tak for indsatsen til jer alle.
Se billeder af de stolte fører og hunde under galleri.
 
14-03-2015: Så blev prøve sæsonen skudt i gang med årets første C-prøve i Nordsjælland. Copperbirch Utah fik sin brugsprøve, og Maria og Darfys Crack fik ligeledes deres brugsprøve, det er dejligt at få den overstået.
Bente og Darfys Zirka fik en rigtig flot 1. præmie i åben klasse, det var deres debut i åben, så rigtig flot gået af de to lækre tøser. Niels og Darfys Zenta fik en 2. præmie, desværre går Niels ikke så pænt på plads, hi hi, men resten af prøven gik som smurt for dem. Søren og Darfys Upser deltog i vinder klasse, de er også nye i klassen og lavede et super markerings arbejde og fik 19 point, fri ved fod fik de 19 point og søget fik de 20 point. Desværre lykkedes dirigeringen ikke i dag og fik derfor et 0.
Copperbirch Tafi debuterede også i vinder, det er lidt tidligt, men jeg syntes han viser sig stærk nok til at kunne prøve kræfter på det niveau. Markeringerne klarede han desværre ikke, så jeg valgte at stoppe ham, da han jo som sagt er en ung han som har tiden for sig. Derimod lavede han 17 for fri ved fod og 17 i søget og 18 i dirigeringen.
Så alt i alt en god sæson start for os alle, vi ved hvad vi skal arbejde med.
 
28-02-2015: I går blev Darfys Una insemineret, så krydser vi fingre for at det er lykkedes, men alt klappede som det skulle og der var godt liv i sæden. Se mere under hvalpe siden.
 
07-02-2015: Den 29. januar fik Saya fem hvalpe 3 hanner og 2 tæver, fødslen tog lang tid, men alle hvalpene og Saya har det godt. Der er en han tilbage, så kontakt mig gerne hvis du er interesseret i at høre mere.
Se mere under hvalpe.
 
20/05-2014: Der er en del Darfy'er der skal til unghundemesterskab anden weekend i august. Vi har lokket Kai til at hjælpe os med at træne, og sammen med ham er René Eichen sød til at hjælpe til. Se mere under galleri og unghundemesterskabs træning 2014.
 
06-05-2014: I weekenden var der uofficiel working test i Sorø hvor jeg sammen med Bente og Zirka samt Niels og Zenta deltog. I begynder klasse var Niels og Zenta drøn uheldige at de på sidste post desværre fik et nul, da Zenta gik før hun fik besked. Bente fik flotte point hele vejen igennem og endte som 7 vinder - flot gået. Tafi og jeg var også med i begynder klasse og blev 3 vinder, det er hans anden prøve og han går bare som en drøm. Jeg stillede ligeledes Moreau i vinder klasse, han blev dog ikke vinder placeret, men fik gode point hele vejen igennem. Det var en dejlig dag med masser af sol og glade og hyggelige mennesker.
 
20-04-2014: Moreau og jeg deltog på vores første B-prøve i år, det var region Midtsjælland som afholdte prøven i Sorø. Det var en fantastisk solrig dag, og det bedste af det helv var at Moreau blev 3. vinder med CK. Dejlig start på prøve sæsonen.
Om fredagen d. 19, var Niels med Zenta og Bente med Zirka oppe i begynder klasse på Nordsjællands C-prøve på Sonnerupgaard, Niels og Zenta fik en anden præmie og Bente og Zirka fik en flot første præmie. På samme prøve i åben klasse deltog Lisbet med Darfys Oscar og Michael med Darfys Orlando (Enzo), Lisbeth og Oscar fik desværre en tredje præmie på grund af dårlig fri ved fod, Michael og Enzo fik en første præmie, tillykke til jer alle.
 
22-09-2014: Så er der kommet hvalpe, d. 12/9 fødte Opal på halvanden time 7 skønne hvalpe, alle sorte. Der kom 3 hanner og 4 tæver, der er stadig 2 tæver som ikke er afsat.
Klik under hvalpe fanebladet og se billeder.
 
10-09-2014: I dag flyttede vores nye hanhvalp Copperbirch Utah ind, han er en energisk super sød lille gut, mit hjerte er smeltet totalt over ham. Se ham under fanebladet vores hunde.
 
29-08-2014: Bedre sent end aldrig. Efter endt sommerferie har det været lidt hektisk.
Der har nu været afholdt unghundemesterskab den anden weekend i august. Dagen inden var der også B-prøve. De unge hunde var desværre ikke glade for kaninerne i det frie søg, så de skulle animeres til at samle dem op, så vi fik alle en 3 præmie - øv bøv, nå men vi må igang med at træne kaniner.
Derimod var Søren og Lui (Darfys Upser) også på prøve denne dag i åben klasse, og de gav os lidt optur, da de brillede med at få en flot første præmie og minsandten også blev bedste hund i klassen (se billede under galleri og billeder indsendt af hvalpekøbere).
Til selve unghundemesterskabet gik det bedre for nogle end for andre. Niels røg desværre på den alle første fugl da Zenta syntes hun havde hørt Niels sige apport, men det havde han altså ikke, så hun var hurtigt ude. Anne-Marie og Zippo samt Dorthe og Asta røg på post to, begge hunde lagde fuglen på jorden og samlede op igen - desværre så var det også ud. Bente og Zirka samt Tafi og jeg selv, røg på post 5 i det frie søg, igen var det kaninen der drillede, så det var bare super ærgeligt ikke lige at få den sidste post med.
Men op på hesten igen venner - vi træner bare videre og jeg glæder mig.
 
20/05-2014: Der er en del Darfy'er der skal til unghundemesterskab anden weekend i august. Vi har lokket Kai til at hjælpe os med at træne, og sammen med ham er René Eichen sød til at hjælpe til. Se mere under galleri og unghundemesterskabs træning 2014.
 
06-05-2014: I weekenden var der uofficiel working test i Sorø hvor jeg sammen med Bente og Zirka samt Niels og Zenta deltog. I begynder klasse var Niels og Zenta drøn uheldige at de på sidste post desværre fik et nul, da Zenta gik før hun fik besked. Bente fik flotte point hele vejen igennem og endte som 7 vinder - flot gået. Tafi og jeg var også med i begynder klasse og blev 3 vinder, det er hans anden prøve og han går bare som en drøm. Jeg stillede ligeledes Moreau i vinder klasse, han blev dog ikke vinder placeret, men fik gode point hele vejen igennem. Det var en dejlig dag med masser af sol og glade og hyggelige mennesker.
 
20-04-2014: Moreau og jeg deltog på vores første B-prøve i år, det var region Midtsjælland som afholdte prøven i Sorø. Det var en fantastisk solrig dag, og det bedste af det helv var at Moreau blev 3. vinder med CK. Dejlig start på prøve sæsonen.
Om fredagen d. 19, var Niels med Zenta og Bente med Zirka oppe i begynder klasse på Nordsjællands C-prøve på Sonnerupgaard, Niels og Zenta fik en anden præmie og Bente og Zirka fik en flot første præmie. På samme prøve i åben klasse deltog Lisbet med Darfys Oscar og Michael med Darfys Orlando (Enzo), Lisbeth og Oscar fik desværre en tredje præmie på grund af dårlig fri ved fod, Michael og Enzo fik en første præmie, tillykke til jer alle.
 
08-04-14: Så er jeg atter lidt sen på den, men bedre sent end aldrig. Vi har været på årets første C-prøve i midtsjælland 30/3, og det var vi sammen med Bente og Zirka, Niels og Zenta samt Ronnie og Freud og Darwin. Jeg deltog selv i begynder klasse med Tafi som lige er blevet 8 mdr., så det var hans allerførste prøve, og sørme om han ikke fik en første præmie, og ikke nok med det blev han dagens bedste hund. Stolt er jeg, inden prøven bestod han også lige brugsprøven med max point.
Moreau deltog i vinder, men det taler vi ikke mere om, han havde lidt svært ved at høre, jeg ved ikke om han havde græs i ørerne. Bente og Zirka samt Niels og Zenta deltog også i begynder klasse, desværre syntes Zirka at fuglene i det frie søg var mere interessante end kaninen, så den gik hun forbi. Niels og Zenta kunne ikke helt gå fri ved fod, jeg ved ikke om det var Niels der ikke kunne gå pænt ved siden af Zenta eller omvendt. Begge ekvipager fik en anden præmie. Ronnie deltog med begge drengene i vinder og var med i finalen med dem begge, desværre løste Darwin ikke den lange dirigering, men Freud løste den og blev femte vinder, tillykke til Ronnie og Freud.
Derimod blev Darwin 3 vinder på labradors B-prøve i Nordsjælland 6/4, flot gået og stort tillykke med det.
Se Billeder fra C-prøven under galleri. 

29-12-13: Jeg har jo frygtelig dårlig samvittighed, jeg har ikke fået opdateret hjemmesiden i lang tid, det beklager jeg over for de som kommer på besøg, men jeg har haft travlt rent arbejdsmæssigt.
Siden sidst er der nu kommet hvalpe, Saya har fået 6 hvalpe og Opal har fået 3 styk. Læs mere om hvalpene under hvalpe.
Jeg vil gerne ønske alle rigtig godt nytår, jeg glæder mig til at følge alle mine nye hvalpe og ønsker deres nye ejere held og lykke.

07/11-13: Dejlig nyhed i dag, min lille nye hanhvalp Copperbirch Tafi, er fri for EIC og SD2. Så håber vi bare at når han bliver fotograferet på hofter og albuer når han fylder et år, at de også er fine.
 
06/11-13: Saya har nu været hos dyrlægen og er også konstateret drægtig, så der bliver liv et det lille hus.
 
22/10-13: Opal er parret og vi har i dag været hos dyrlægen og fået konstateret at hun er med hvalpe, ligeledes har vi parret Darfys Saya med Moreau og skal til dyrlægen d. 29/10 og se om hun også er med hvalpe. Vi forventer derfor hvalpe ultimo november og primo december. Se mere under hvalpe.
 
04/10-13: Ny hund i kennelen er der kommet til, nemlig Copperbirch Tafi, som er vores nye lille hanhund. Han stortrives og er bare super sød og frisk, der vil komme billeder og flere oplysninger når lige jeg får taget mig lidt sammen.
 
17/09-13: I dag har vi netop fået at vide at Darfys Otinka (daglig tale kaldet Trip), som er narko hund hos Københavns politi, er blevet Danmarksmester for narkohunde sammen med sin fører Lars. Vi er super stolte og ønsker Lars og Trip rigtig hjertelig tillykke med titlen.
 
08/09-13: Region Nordsjælland afholdte B-prøve i går, og der var Anne Marie med Darfys Zipp og Dorthe med Darfys Asta samt mig selv med Darfys Andy på brugsprøve. Vi bestod alle, så der var stor jubel.
I maj måned var deres søskende Darfys Akryl og Line samt Darfys Zanotti og Mads på brugsprøve i Jylland og de bestod også begge, også et forsinket stort tillykke til dem. Så der er godt gang i alle Darfy hundene født i efteråret.
I åben klasse stillede Darfys Orlando og Michael samt Darfys Oscar og Lisbeth, de fik begge en anden præmie, det var ikke nogen helt nem prøve, så det var flot klaret.
Moreau og jeg deltog ligeledes i vinder klasse, men var desværre ikke med i finalen. Vi fik ellers gode point på dirigering og markering, desværre gik det frie søg ikke som ønsket. Men Moreaus søster Darfys Mika og Louise blev anden vinder med CK så stort tillykke til dem.
 
28/08-13: I dag har jeg været på de sidste to moduler af hundeholder uddannelsen, det var genetik og reproduktion, super spændende. Så nu har jeg så lige den lovpligtige hundeholderuddannelse.
 
25/08-13: Så fik Niels med Darfys Zenta og Bente med Darfys Zirka deres brugsprøve, det er rigtig flot, så stort tillykke til dem begge. Vi glæder os til at følge jer i jeres videre forløb i markprøve verdenen. 
 
17/08-13: Dejlig dag for kennel Darfy. Der har været afholdt B-prøve i region midtsjælland. I dag deltog Darfys Hamilton (Freud) og Darfys T. Darwin i vinder klasse, begge ført af Ronnie Lübcke, Darfys Upser (Lui) i åben klasse, ført af Søren Reinholdt Nielsen og så mig selv med Darfys Moreau også i vinder klasse.
Lui og Søren fik en flot 1 præmie. I vinder klasse var der 6 hunde med i finalen, Freud gennemførte prøven, men fik desværre ikke nok point til at deltage i finalen. Darwin og Moreau var begge med i finalen og klarede sig så flot at Darwin blev 2. vinder, og Moreau blev 1. vinder med certifikat. Dejligt at lillebror og storebror kunne stå på podiet sammen. Stort tillykke til Ronnie og Søren samt til Palle Jensen med 3. vinderen.

08/09-13: Region Nordsjælland afholdte B-prøve i går, og der var Anne Marie med Darfys Zipp og Dorthe med Darfys Asta samt mig selv med Darfys Andy på brugsprøve. Vi bestod alle, så der var stor jubel.
I maj måned var deres søskende Darfys Akryl og Line samt Darfys Zanotti og Mads på brugsprøve i Jylland og de bestod også begge, også et forsinket stort tillykke til dem. Så der er godt gang i alle Darfy hundene født i efteråret.
I åben klasse stillede Darfys Orlando og Michael samt Darfys Oscar og Lisbeth, de fik begge en anden præmie, det var ikke nogen helt nem prøve, så det var flot klaret.
Moreau og jeg deltog ligeledes i vinder klasse, men var desværre ikke med i finalen. Vi fik ellers gode point på dirigering og markering, desværre gik det frie søg ikke som ønsket. Men Moreaus søster Darfys Mika og Louise blev anden vinder med CK så stort tillykke til dem.
 
28/08-13: I dag har jeg været på de sidste to moduler af hundeholder uddannelsen, det var genetik og reproduktion, super spændende. Så nu har jeg så lige den lovpligtige hundeholderuddannelse.
 
25/08-13: Så fik Niels med Darfys Zenta og Bente med Darfys Zirka deres brugsprøve, det er rigtig flot, så stort tillykke til dem begge. Vi glæder os til at følge jer i jeres videre forløb i markprøve verdenen. 
 
17/08-13: Dejlig dag for kennel Darfy. Der har været afholdt B-prøve i region midtsjælland. I dag deltog Darfys Hamilton (Freud) og Darfys T. Darwin i vinder klasse, begge ført af Ronnie Lübcke, Darfys Upser (Lui) i åben klasse, ført af Søren Reinholdt Nielsen og så mig selv med Darfys Moreau også i vinder klasse.
Lui og Søren fik en flot 1 præmie. I vinder klasse var der 6 hunde med i finalen, Freud gennemførte prøven, men fik desværre ikke nok point til at deltage i finalen. Darwin og Moreau var begge med i finalen og klarede sig så flot at Darwin blev 2. vinder, og Moreau blev 1. vinder med certifikat. Dejligt at lillebror og storebror kunne stå på podiet sammen. Stort tillykke til Ronnie og Søren samt til Palle Jensen med 3. vinderen.
 
21/04-13: Rigtig god weekend for kennel Darfy, i går var der B-prøve i region Midtsjælland. Desværre var min egen og Moreau's præstation ikke til en finale post, men derimod deltog Darfys Mika og Louise i finalen og VANDT, den første vinder med certifikat gjorde Mika til Dansk brugschampion, super flot klaret af Louise og Mika. Stort tillyke skal der lyde fra de stolte opdrættere.
I dag var det så i region Nordsjælland der blev afholdt B-prøve, igen deltog både Mika og Louise samt Moreau og jeg, Mika blev anden vinder med CK, og Moreau blev fjerde vinder. Tillykke endnu engang med et flot stykke arbejde og tillykke til Dorthe Mahler som vandt og Jesper Funk med sin tredje vinder.
 
13/02-13: Tillykke til Søren Månsson hos Skat som har fået Kinto godkendt som narko hund. Vi glæder os til at følge jer mange år frem. Se billeder under galleri/billeder indsendt af vores hvalpekøbere.
 
08/01-13: Vi har fået mange billeder af vores sidste to kuld hvalpe efter de er flyttet hjemmefra. Kig under galleri og billeder indsendt af vores hvalpekøbere.
 
30/12-12: Vi vil gerne ønske alle vores venner og hvalpekøbere et rigtig godt nytår, tak for nogle hyggelige og gode timer i 2012, vi glæder os til lige så meget hyggeligt samvær sammen med jer i 2013.
  
30/12-12: Vi vil gerne ønske alle vores venner og hvalpekøbere et rigtig godt nytår, tak for nogle hyggelige og gode timer i 2012, vi glæder os til lige så meget hyggeligt samvær sammen med jer i 2013.
  
10/12-12: Så er næsten alle hvalpe flyttet hjem i deres nye hjem, vi mangler blot lille han grå fra Opals kuld som skal til Christian hos Kbh's politi som hentes 14/12, lille tæve rød fra Opals kuld som skal hentes 25/12 af familien Bruun Pedersen som vender hjem fra Holland samt lille grå han fra Lorna, men han bliver lidt længere for han skal trænes lidt inden han flytter over til familien Bondesen i Randers til foråret, så det er dejligt de ikke flytter alle på samme tid.

27/11-12: I dag har alle hvalpene været hos dyrlægen og blive chipset og undersøgt, de er rigtig fine alle sammen, så nu glæder de sig til at komme ud i deres nye hjem allesammen.Jeg har desværre haft lidt travlt i firmaet på det sidste, så jeg har ikke været så flittig med billeder, men jeg håber at få sat lidt ind de kommende dage.

12/10-12: Opal har fået hvalpe lige et par dage tidligere end påregnet, men de er rigtig fine. Der kom 7 styk, 1 mere end røgten havde vist, så det var godt da der var bestillinger på alle, så kære hvalpekøbere, jeg ringer til jer snarest, fordelingen er 4 tæver og 3 hanner.

 

09/10-12 Så kom Lornas hvalpene, der er kommet 4 hanner og 4 tæver alle sorte. Se mere under hvalpe.

24/9-12: Nye billeder under galleri.

 
22/9-12: Søren og Lui var på B-prøve i Sydsjælland i dag og de fik en flot første præmie i begynder klasse, mon ikke vi snart ser dem i åben?
10/09-12: Opal er også konstateret med hvalpe, hun vil føde medio oktober, se mere under hvalpe.
 
04/09-12: Lorna er konstateret med hvalpe, hun vil føde primo oktober, se mere under hvalpe.
 
17/08-12: Vi var til et super godt arrangeret unghundemesterskab i fantastisk vejr for at heppe på Søren og Lui. Dagen inden havde vi deltaget på region Østjyllands B-prøve, Moreau var med i vinderklassen og gik over al forventning efter halvanden måneds ferie uden nogen form for træning, vi gennemførte, men manglede point nok til finalen.
Derimod gik det rigtig godt for Søren og Lui som blev bedste hund igen, igen, igen hos sin dommer, stort tillykke endnu engang.
Så kom UHM om søndagen, desværre gik det ikke så godt, der var nok lidt for meget stress på i starten, vi kom for sent til første post, og Søren kom ind efter John Ekelund som egentlig skulle have været oppe efter Søren, posten var to enkelte markeringer og de fik 18 ud af 20 mulige point. Så hastede vi videre til post to, for Søren blev bedt om at gå op inden John, så rækkefølgen blev overholdt, så vi fik benene på nakken. På post 2 som var en dobbeltmarkering, kom Søren desværre til at sende Lui efter først kastede fugl, og så var det slut for det UHM. Det var super synd.
Men vi kan glæde os over at det gik rigtig godt om lørdagen og at Lui tegner så godt, der er mange gode prøver i ham endnu. (se billedet i stort format under galleri).
 
08/08-12: Det var så den sommer, vi er kommet hjem efter 3 ugers rigtig dejlig ferie i Frankrig med hunde, de har nydt det.Denne kommende weekend er der unghundemesterskab i Østjylland, det skal vi naturligvis over og se og ikke mindst heppe på Darfys Upser (Lui) og Søren.

30/05-12: Sommeren er snart over os og Happy's hvalpe flytter snart hjemmefra. De kommer ud til nogle super hjem og bliver taget kærligt hånd om i fremtiden. De blev i går chipset og sundheds tjekket, de var fine og dyrlægen roste dem alle.

12/04-12: Så er der kommet hvalpe, Happy har i nat født 5 store sorte hvalpe, 3 tæver og 2 hanner, se mere under hvalpe.

29/03-12: PINLIGT, har ikke fået opdateret det sidste prøve resultat og det gik bare så godt for Darfy'erne. Søren og Lui blev endnu engang bedste hund i begynder klasse hos sin dommer og var oppe i matchning med tre andre, hvor han så blev nr. 2. Hans Christian og Pluto var første gang på prøve og fik en flot tredje præmie, ligeledes var Rene og Tinka på deres første prøve og fik en flot anden plads, og så var René og Selma på deres anden prøve og de avanceret denne gang til en flot anden plads. Men Søren og Lui gjorde det endnu engang, ikke nok med han var med at de fik en første præmie i begynder, de blev sørme også bedste hund hos den dommer som de var oppe hos - flot gået.

I åben klasse stillede Lisbeth og Oscar og fik en anden præmie, Michael og Enzo fik en første præmie, Gerhard og Tilde fik en første præmie, jeg selv og Opal fik ligeledes en førstepræmie. Gerhard og Tilde var i matchning mod en anden og blev nr. 2.
I vinder klasse stillede jeg selv Moreau som blev tredje vinder.
Så alt i alt var det en rigtig god dag og vi hyggede os med kaffe og lagkage - tak til René for at medbringe lækkerierne.

08/03-12: Så kommer der hvalpe, vi har været til dyrlægen med Darfys Rasmina og fået konstateret at hun er med hvalpe, så der kommer hvalpe igen lige efter påske. Se mere under hvalpe.

29/02-12: Nu er vi godt i gang med 2012, og der er da sket lidt siden sidst. Vi har været på årets første C-prøve i Nordsjælland hvor Darfy var pænt repræsenteret. Vi kan godt se at vi er i starten af sæsonen, der skal trænes lidt:-).

28/12-11: Så er vi klar igen efter en masse juletravlhed og der er sket en del siden sidst, vi har været på C-prøve i Nordsjælland d. 26/11 og både Tinka og Rene samt Selma og Dorte fik en flot anden præmie i begynder klasse, Lui og Søren fik en flot første præmie i begynder, det er rigtig godt gået af dem alle tre.

D. 14/12 var Lui og Søren samt Kalle og Kim (begge hunde fra U-kuldet) til deres endelige godkendelses prøve for at blive godkendt som sprængstofs hunde hos politiet og de bestod begge, så nu er de kommet med i vagtplanen fremover - kæmpe tillykke til alle med de flotte resultater.

13/11-11: Så har endnu en fra U-kuldet været på brugsprøve og bestået. Rigtig hjertelig tillykke til Nomi og Dorte

7/11-11: I dag har Opal været på sin første Åben A og fået en flot første præmie, så er hun klar til forårets vinderklasser. Det bliver spændende. 

5/11-11: Så er der kommet hvalpe efter Darfys Lorna II og Darfys Moreau. Se mere under hvalpe.
 
30/10-11: I dag har 5 ud af 10 hvalpe fra U-kuldet som blev født i november 2010 været på brugsprøve og alle bestod - sejt gået af:
Selma og Dorthe, Ludo og Hanne, Pluto og Hans Christian, Lui og Søren samt Tinka og René.
Tillykke til jer alle.
 
23/10-11: Så er der kommet hvalpe efter Darfys Hope og Lochiness Green Chive, se mere under hvalpe.
 
29/09-11: Lorna er konstateret med hvalpe, så det kuld forventer vi bliver født omkring 4. november.
 
13/09-11: Darfys Hope (Molly) er med hvalpe har vi fået konstateret, så der er snart liv og glade dage igen i huset, og det glæder vi os meget til.
 
04/09-11: Opal har været på åben B prøve i dag og fået en flot første præmie - dejligt, så er hun klar til åben A.
 
16/08-11: Tillykke til Darfys Sonny og Jan Kreutzfeldt samt Darfys T. Darwin og Ronnie Lübcke, de fuldførte begge alle posterne ved unghundemesterskabet i weekenden. Det var rigtig flot gået, der var 25 hunde ud af 118 tilmeldte der gennemførte.
Desværre var Darfys Saya og Louise knap så heldige, de røg på første post med fugl på jorden, men de kommer stærkt igen.
 
11/08-11: Det var så den sommer og ferie, Dan og jeg er tilbage efter en dejlig ferie i Frankrig med alle hundene, det var dejligt. Derfor har der været lidt langt i mellem opdateringerne.
Der er sket to glædelige begivenheder i vores ferie, dels har Kai Lübcke med Darfys Huntly og Ronnie Lübcke med Darfys Hamilton (kuld brødre) været på racedyst, udover de to var Charlotte Nielsen med Pooles Tuluna også på holdet. Der deltog 15 jagthunderacer, fra Dansk Retriever Klub deltog Golden Retriever, Labrador Retriever og Flatcoated Retriever.  De vandt holdkonkurrencen med 89 ud af 90 mulige point. Udover holdsejren  vandt Ronnie med Darfys Hamilton individuelt. Det var bare godt gået, vi er stolte - tillykke til jer alle. Se billede af holdet under Galleri.
 
Gine har født d. 29/07 ovre hos Freddy, det blev til 3 sorte hanner og 1 sort tæve, lidt øv når man må skuffe folk som havde bestilt og ikke kunne få.
Der kommer billeder ind så snart Freddy finder ud af at betjene kameraet (smil).
 
05/06-11: Der blev i går afholdt DM for hold i region Centrum. Ud af de fire hunde der var på region Nordsjællands hold, var der to Darfyer med, Darfys Huntly (Morris) og Darfys Mika. Mika var med på alle fire poster og Morris var med på de tre af fire poster. Holdet klarede sig rigtig flot og da dagen var omme, lå region Nordsjælland og Nordjylland á point, så der blev lavet en matchning. I matchningen, måtte hvert hold stille to hunde, og Nordsjællands holdleder valgte Morris og Mika, de klarede det flot, men måtte desværre lade guldet gå til Nordjylland. Vi er super stolte af at 50% af holdet var Darfyer og ikke mindst at de klarede sig så flot, godt ført Kai og Louise og godt gået Morris og Mika, masser af lykønskninger med sølvmedaljen.
Tillykke til Nordjylland med guldmedaljen. 
 
29/5-11: I dag var vi på B-prøve i Nordsjælland med Moreau i vinder klasse og Opal i begynder. Der var mange hunde på prøven, men det forløb rigtig godt og resultatet er vi også godt tilfredse med - Opal en flot første præmie og Moreau 2. vinder med CK.
 
27/5-11: Så er Gine parret to gange med Freud og vi forventer hvalpe på Fyn ultimo juli måned.
 
16/5-11: I går var vi 10 Darfy'er på working test i Midtsjælland. Flot resultat til 7 af dem: Darfys Sonny og Jan bestod begynder klasse, Darfys Oscar og Lisbeth blev 6 vinder i begynder, Darfys Orlando og Michael var oppe i en matchning mod en ældre i gamet og noget mere rutineret hundefører som lå á point og blev 2 vinder, Darfys Hope og Maria bestod åben klasse, det var for alle ovenstående deres første gang på working test så det var rigtig flot gået.
Derudover var Darfys Moreau og hans søster Darfys Mika og deres far Darfys Hamilton (Freud) i vinder klasse, Freud og Mika bestod og Moreau blev 8 vinder.
Se billeder af alle hundene under galleri.
 
30/4-11: I dag har vi været på officiel WT, Moreau blev 2 vinder i vinderklasse. Opal stillede i begynder klasse, men missede en markering og fik derfor et nul, så hun bestod ikke, der er lidt vej endnu med hende.
 
15/3-11: Så er alle Lorna's hvalpe flyttet til deres nye hjem, tilbagemeldingerne er at de trives og er faldet godt til hos deres nye familier. Nu glæder vi os til at vi skal mødes alle sammen igen.
Kennel Darfy V/Pernille Schwartz  | Tlf.: 27 71 05 05